Trvalá epilace - fotoepilace

Fotoepilace je nejpohodlnější, nejjistější a nejúčinnější depilační metoda na trhu.

Chloupky na lidském těle jsou zcela přirozeným jevem. Estetické normy dnešní doby však upřednostňují dokonale hladké ženské tělo. Ale i ochlupení některých částí mužského těla se dnes považuje za nevzhledné. V současnosti je několik možností jak se zbavit nežádoucího ochlupení. Z hlediska délky perzistence žádaného efektu lze hovořit o dočasném, nebo o trvalém odstranění ochlupení. Zbavit se chloupků natrvalo nám umožňují IPL technologie.

Trvalé odstranění ochlupení IPL pracuje na bázi intenzivního pulzního světla (IPL). Je to nejnovější technologie, která bezpečně a trvale odstraní nežádoucí ochlupení z jakékoliv části lidského těla. Pulzní světlo pronikne ke kořínku chloupku, reaguje s jeho barvivem a změnou světelného záření na tepelnou energii dochází k zahřátí vlasového kořínku a jeho definitivnímu zničení.

Doporučuje se před ošetřením:
Pro dosažení co nejlepšího výsledku je dobře si nechat narůst, nebo odstřihnout chloupky na 1-3mm na té části těla, kterou chceme epilovat. POZOR chloupky před zákrokem si NIKDY nevytrhávejte.

Nekouřit 2 hodiny před a po ošetření, 24 hodin po ošetření se nelíčit a nepoužívat parfémovaná mýdla, 4 týdny před ošetřením se výrazně neopálit na slunci ani v soláriu. Mezi sezeními se doporučuje používat přípravky obohacené o vitamin E s antioxidačním účinkem. Po ošetření je nutné používat krémy s UV faktorem nejméně 30 dnů. Doporučujeme krémy s obnovovacím účinkem OF 15 UVB / UVA dle typu pleti.

Po ošetření:
Chlup zůstává i nadále v pokožce, ale po několika dnech sám vypadne. Pokud nechcete čekat, až vypadne přirozeně můžete jej pinzetou odstranit až po 5 dnech ne dříve. Chlup působí jako ochranná bariéra proti zanícení.

Počet ošetření:
Na dosažení trvalého efektu je třeba toto ošetření zopakovat 4 - 7 krát v intervalu 3 týdnů. První ošetření a 3 týdny pauza, Druhé ošetření a 3 týdny pauza, třetí ošetření a 3 týdny pauza ... Po šestém ošetření už by se nemělo objevovat nežádoucí ochlupení...

Ošetření je v zásadě bezbolestné, velmi rychlé, trvá v závislosti na rozsahu od 5 do 30 minut. Po ošetření necítíte žádnou bolest, můžete se okamžitě zařadit do běžného života.

Kontraindikace
Těhotenství, čerstvě opálená pokožka, užívání léků proti akné v posledních 6 měsících, aktuálně užívání léků na ředění krve, epilepsie, diabetes, špatné hojení pokožky v minulosti, alergie na světlo. Neošetřují se tetované partie, mateřská znaménka apod.